FIZETÉSI FELTÉTELEK

Készpénzzel történő fizetés

Ön választhatja a termék vételárának és az esetleges szállítási költség kiegyenlítésének módjaként a készpénzes fizetést.

Utánvéttel történő készpénzes fizetés esetében Ön a terméket kézbesítő futárnak készpénzben, vagy bankkártyával fizeti meg a termék vételárát és az esetleges szállítási költséget.

A termék csomagolását követően (akár utánvéttel történő fizetés, akár személyes termékátvétel esetében) webáruházunk haladéktalanul megküldi Önnek az Ön által kifizetendő összegről szóló számlát. A számlát Webáruházunk az Ön által a termék megrendelése során megadott e-mail címre, elektronikus számla formájában.

Bankkártyás fizetés

Ön a termék vételárának és az esetleges szállítási költség kiegyenlítésének módjaként választhatja a bankkártyás fizetést. A PayU fizetési rendszert használjuk az online bankkártyás fizetésekre.

A PayU bankkártyás fizetés segítségével Ön gyorsan, biztonságosan és kényelmesen intézheti az online vásárlást. A PayU bankkártyás fizetéssel egyszerűen kiegyenlítheti a termékek ellenértékét a PayU fizetőoldalán, melyről azonnali visszaigazolást kap Webáruházunk.

PayU bankkártyás fizetési mód igénybevételével Ön a megrendelt termékeket a megrendelési folyamat végén azonnal kifizetheti. A fizetés során Ön minden olyan bankkártyát használhat, amelynél a kibocsátó bank engedélyezte az online fizetés lehetőségét. Kártyaadatainak biztonságát a PayU SSL titkosítással ellátott fizetőoldala biztosítja. A vásárlás véglegesítése után e-mailben is visszaigazoljuk a fizetés eredményét, illetve elküldjük Önnek az úgynevezett tranzakcióazonosítót. Ez a szám azonosítja a bank felé a bankkártyás fizetést.

A PayU bankkártyás fizetés menete:

Ha a termék megrendelésének folyamata során a ”Fizetési mód” menüpontban a bankkártyás fizetési opciót választotta, a ”Rendelés elküldése” gombra kattintást követően Webáruházunk megjeleníti Önnek a PayU biztonságos fizetést garantáló felületét, ahol Ön megadja a kártyaadatokat.

A fizetés során a bank néhány másodperc alatt ellenőrzi az Ön által megadott adatokat, majd a fizetést követően a PayU oldala visszairányítja Önt a weboldalunkra, ahol a tranzakció eredményéről automatikus visszaigazolást kap.

Online bankkártyás fizetés esetén a megrendelés átvétele csak a sikeres fizetés után lehetséges.

A számla kibocsátása mind az Átvételi Ponton történő bankkártyás fizetés esetében, mind a PayU bankkártyás fizetés esetében a készpénzes fizetési módnál részletezett módon történik.

Banki átutalás

Jelenleg nincs lehetőség banki átutalásra a termékek fizetése esetén.