Elkészítés kancsóban: Adjunk 10 gramm teát (kb. 7 teáskanál) 1 liter 70°C-os vízhez. Hagyjuk ázni 3 percet, majd szűrjük le és fogyaszthatjuk.
Elkészítés csészében: Adjunk 1 teáskanál teát 2 dl 70-80°C-os vízhez. Hagyjuk ázni 3 percet, majd szűrjük le és fogyaszthatjuk.
80 fokos vizet, úgy állíthatjuk elő eszközhiány esetén, hogy a 100 fokra forralt vizet 2 percig hülni hagyjuk.
Összetevők: zöld teák: Sencha, Bancha és Genmaicha, papaya (papaya, cukor), mangó (mangó, cukor, savanyúságot szabályozó citromsav), aromák, bambuszrügy (3,5%), kardamon, gyömbér, ananász, kókusz, rózsavirág és bimbó. Nyomokban csonthéjasokat tartalmazhat.