Hogyan hat a testedre?

Pu-Erh Fitness 21

Természetes Fogyasztó hatás

A Pu-erh teák érlelésekor olyan gombák, baktériumok szaporodnak el mely az emberi szervezettel egy csodás harmónia láncot alkotva, segítik az emésztést. Elősegíti a fogyást: Olajai csökkentik az étvágyat, keserű anyagai pedig elősegítik az emésztést.

Immunerősítő-viricid hatás

A Pu-erh teában olyan antibiotikumok találhatók, amelyek gátolják a kórokozó baktériumok növekedését és szaporodását. Természetesen tartalmazza a Penicillint. Gyógyítja a fertőzéses, bakteriális betegségeket.

Biztosítja a Bélflóra egyensúlyát

A Pu-erh teában a hasznos baktériumok a bélrendszerben aktivizálódva természetes módon védik és helyreállítják a bélflóra egyensúlyát.

Öregedésgátló

Segíti a szabad-gyökök megkötését, méreganyagok kiürülését. Magas antioxidáns tartalmának köszönhetően hatékony a narancsbőrrel szemben.

Koleszterinszint csökkentő

Rendszeres, mértékeletes fogyasztása segít kezelni, illetve megelőzni a magas vérnyomás, a magas vércukorszint, illetve a magas vérkoleszterin-szint kialakulását.

Fehérje építő

A tea ugyanis gazdag fehérjeépítő taurinban, amely szabályozza a fogyasztóhormonok termelődését.
 

FONTOS! A termék egy élelmiszerkészítmény, és a fogyasztása nem helyettesíti a változatos vagy kiegyensúlyozott táplálkozást és a rendszeres testmozgást. A javallatokra történő alkalmazása a régóta fennálló használaton és a vásárlói tapasztalatokon alapul.