Lucky Matcha

Összetevők: 100% Matcha 100% béke és szeretet

12,600Ft

Megosztás

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email

Minden nap egy pohár Lucky Matcha, a tiszta energia kulcsa!

A Lucky Matchát Kiotóban, kizárólag szár és ér mentes tealevelekből állítják elő, ami csodálatos jáde színt, és csokoládés ízvilágot kölcsönöz neki. Felébreszti a testet, megnyugtatja a lelked. Feltölt energiával, vitaminokkal, antioxidánsokkal. A benne található L-Theanine dopamint és szerotonint állít elő, megteremtve a békét és figyelmet egyszerre.

Miért Lucky és miért róka?

Mert hiszünk a szavak erejében. Minden doboz rejt egy üzenetet, ami számodra hozhat pozitív gondolatot, egy ötletet vagy akár egy mosolyt is, hogy igazán bearanyozza a napod a kedvenc zöld italod.

A matcha tea, a zöld arany, a bőség és jólét szimbóluma japánban. Természetes találkozás a hasonló elveket képviselő kicune (róka) szellemiségével.

A Lucky Matcha elkészítése egyszerű, de mégis szertartásos odafigyelést igényel. Egy teáskanál matchát önts fel 2 dl 70-80°C-os vízzel és keverd, míg teljesen homogén nem lesz az ital, a tetején pedig szép, egységes habréteg jelenik meg.

A tea három fő hatása:

  • A benne található koffein hosszú távon fejti ki hatását, órákon át frissnek érzed tőle magad, nem úgy, mint a kávétól.
  • Fogyasztásának eredménye: nyugodt fegyelmezettség, kiegyensúlyozott összpontosítás.
  • Rendkívül magas antioxidáns tartalma miatt segít a betegségek és a rák megelőzésében.

Ha szeretnél többet tudni: luckymatcha.hu

Maradjunk Kapcsolatban

Tea élmények és hírleveles akciók. Mert a teázás egy életforma, tarts velünk!