Vörös mámor

Összetevők: bodza, mazsola (mazsola, napraforgóolaj), hibiszkusz, nagyszemű áfonya (Vaccinium macrocarpon) (10,3%) (nagyszemű áfonya, cukor, napraforgóolaj), aszalt szilva (aszalt szilva, napraforgóolaj), alma, ízesített karamell (cukor glükózszirup, tejszín, vaj, víz), áfonya aroma (1,4%), aroma, áfonyalevelek (0,9%), áfonya, málna, hanga. Nyomokban csonthéjasokat tartalmazhat.

3,980Ft

Elfogyott

Megosztás

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email

Elkészítés csészében:

  • 1 teáskanál tea
  • 2dl víz
  • 100 fok
  • 5-8 perc

Elkészítési javaslat:

  • Minden teára vonatkozik, hogy a legjobb ízhatást tisztított vízzel tudjuk elérni. Amennyiben csapvizet használsz és van időd forrald fel kétszer egymás után a vizet és így öntsd le a teát
  • Az áztatási időnél érdemes figyelembe venni, hogy minél tovább áztatjuk a teát inkább a savanykás fűszeres jegyek erősödnek fel, még a rövidebb  5 perces áztatás esetén az édesebbek.
Kiszerelés

Maradjunk Kapcsolatban

Tea élmények és hírleveles akciók. Mert a teázás egy életforma, tarts velünk!