A gyümölcsteákat, minden korosztály egész nap fogyaszthatja. Természetes vitamin forrás és még finom is.
Elkészítés csészében:
- 1 teáskanál tea
- 2dl víz
- 100 fok
- 5-8 perc
Elkészítési javaslat:
- Minden teára vonatkozik, hogy a legjobb ízhatást tisztított vízzel tudjuk elérni. Amennyiben csapvizet használsz és van időd forrald fel kétszer egymás után a vizet és így öntsd le a teát
- Az áztatási időnél érdemes figyelembe venni, hogy minél tovább áztatjuk a teát inkább a savanykás fűszeres jegyek erősödnek fel, még a rövidebb 5 perces áztatás esetén az édesebbek.
A Szicíliai narancs gyümölcstea ízével a napsütéses déli tájakat és a felhőtlen nyaralásokat idézi. Készíts egy csésze teát és feledd el a gondjaid pár perce! Idézd fel szeretteidel a legszebb nyári emlékeket, miközben a különféle gyümölcsök ízeit próbáljátok felismerni ebben a finom teában.
A tea három hatása:
- A hibiszkusz szabályozza a vérnyomást és védi a májat.
- A csipkebogyó rengeteg C-vitamint tartalmaz, antibakteriális és immunerősítő hatása van.
- A narancshéj képes csökkenteni a koleszterinszintet.
Nyomokban csonthéjasokat tartalmazhat.